You are here: Home > Saint Giorgio Katering > Carne de porc in sos de mustar

Carne de porc in sos de mustar

Saint Giorgio - Restaurant si Servicii de Catering CraiovaIngrediente
500g carne porc (pulpa)
2 cepe
Ulei
Sare, piper
Faina alba
Un pic de boia
2 lgt mustar
3 lgt.smantana

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele ca pt snitele, se bat cu ciocanu, se condimenteaza cu sare si piper, si apoi se dau prin faina. Intr-o tigaie, se incinge 2 lg ulei dupa care se rumeneste carnea pe ambele parti.

Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 3-4 lg ulei. Se pune putina sare, se mai lasa un pic dupa care se adauga boia si carnea si se pune apa fierbine atat cat sa acopere bine carnea.se lasa sa fiarba sub capac, daca e nevoie se mai adauga apa. Cand carnea e fiarta se mai adauga sare daca este necesar, mustarul iar la sfarsit smantana. Faina nu trebuie, pt.ca sosul se va ingrosa de la faina care este pe carne. Sosul va iesi putin acrisor de la mustar.

Se serveste cu cartofi sau paste fainoase. Eu am facut cartofi natur si presarat cu patrunjel verde.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply